Componist

Muziek creëren is altijd een passie geweest! Vanaf het moment dat ik een gitaar aanraakte wilde ik muziek creëren. En dat is vandaag de dag nog steeds, of het nu sonicbranding is, of als media componist (of zoals sommige het noemen een sound designer) voor een film of documentaire, of dat het nu de soundtrack voor een (serious) game is.

Over mij

Ik ben Djuri Boot. Een Nederlandse Componist. Na het afstuderen aan de HKU (Bachelor of Music with Honors) ligt de focus volledig op het componeren van muziek voor Film, Documentaire, (serious) Games, Reclame campagnes en Events. Lees dan meer over mij.

Ambitie

Ik ben altijd op zoek naar de grenzen binnen een bepaald concept/idee. Altijd met de intentie om jouw muziek zo origineel en uniek mogelijk te laten klinken. Van grote Orkesten tot dikke synth scores of alleen gitaar, elk verhaal verdient een unieke benadering.

Mijn composities

Brainport sponsoring

Wat zo speciaal is aan deze compositie is het verhaal achter de muziek. Samenwerking is kracht, in deze compositie zocht ik het ultieme gevoel van samenwerking; de Fibonacci reeks.

Positief getest

Toen Covid-19 verscheen en de lockdowns startte maakte ik een belofte om muziek te schrijven over die rare tijden. En die heb ik gehouden, zelfs beter dan ik had voorgesteld.

Getuige

Deze film gaat over de angst voor de dood. Ik koos ervoor om alles te schrijven rondom een ritmisch patroon van Morse code die de code angst spelt.

Wat anderen over mijn werk zeggen

Djuri zou het liefst het geluid van zijn deurbel nog in 7.1 surround afmixen. Zo’n extreme professional en perfectionist is het. Ik heb weinig verstand van muziek en de methoden om muziek te maken. Daarom vind ik het steeds weer een enorm prettig idee dat ik op Djuri kan vertrouwen en bouwen. Tot nu toe heeft hij me geholpen met een aantal fraaie composities voor commercials, de bijbehorende sound effects en de voice overs. Djuri is mijn go-to-guy voor alles dat ook maar ruikt naar geluid en muziek.

Eelco Anneveldt,

Creative Director
Anneveldt.net

Djuri en ik werkten aan een heel speciaal project: een escape room voor zorgmedewerkers op de lange termijn. Djuri heeft uitgebreid onderzoek gedaan zodat hij volledig de diepte en impact begreep van het project. Om deze inzichten vervolgens naadloos te vertalen in prachtige muziek dat mij zelfs tot tranen roerde zodra ik ernaar luisterde. Het was alles wat ik ervan hoopte, en meer.

Evelyn van der Burg,

Game Designer & Story Writer
Games for Health

Djuri is een rasechte professional die zijn vak verstaat. Zoekt altijd die extra storytelling laag in zijn composities en soundtracks wat echt het verschil maakt in een productie. Kortom, niet twijfelen, maar Djuri inschakelen!

Rutger van der Wiel,

Creative Director
Indicia Digital Storytellers

Klinkt goed?

Ik hou van koffie, laten we samen kijken maar vooral praten over je volgende project! Of het nu muziek voor een film, documentaire, game of je volgende reclame campagne is!